Diverse.

Ontdek hoe je jouw kantoor, horecaonderneming, evenement, museum of andere fysieke locaties kunt optimaliseren met geavanceerde inzichten over bezoekersgedrag!

Dankzij geavanceerde technologie en een gebruiksvriendelijk data-platform kun je de bewegingen van je gasten of bezoekers nauwkeurig volgen. Door real-time analyses bieden we gedetailleerde informatie over hoe mensen zich binnen jouw omgeving verplaatsen.

Met deze verzamelde gegevens kun je nieuwe mogelijkheden ontdekken om het gedrag van je medewerkers, bezoekers en de locatie beter te begrijpen. Gebruik deze inzichten vervolgens om de ervaring in jouw kantoor, horecazaak of evenement verder te optimaliseren.

Wil jij ook;

De efficiëntie van je kantoor of gebouw optimaliseren?

Extra bezoekers genereren?

De impact van events meten en optimaliseren?

De accuraatheid van je huidige data verhogen?

De bezoekersstromen in kaart brengen?

En nog meer...?

Diverse retail oplossingen
Diverse retail oplossingen
Nationale index
Nationale index

Enkele van onze partnerships.

Hoe kunnen wij helpen.

Specifieke data over horecazaken, kantoren en evenementen biedt waardevolle inzichten in klantgedrag en voorkeuren, waardoor bedrijven beter kunnen begrijpen hoe ze hun diensten, aanbod en marketingstrategieën kunnen optimaliseren.

Wat is het verschil tussen het aantal bezoekers en het aantal voorbijgangers?

Het aantal bezoekers verwijst naar het totale aantal mensen dat uw winkel of locatie betreedt, terwijl het aantal voorbijgangers de personen omvat die alleen voorbij de locatie lopen zonder binnen te komen. Het aantal voorbijgangers kanworden gebruikt om het potentieel van uw locatie te beoordelen en datagedreven investeringen te doen, zoals het herindelen van de winkel, het geven van een nieuwe look aan de etalage.

Welke technologie wordt gehanteerd om deze data te verzamelen? 

We werken op basis van WIFI-signalen en dome tellers. De WIFI-signalen capteren we met scanners die we plaatsen bij netwerkpartners in de stad. We plaatsen deze scanners op locaties waar jullie wensen te meten. Designalen die we capteren zijn anoniem en niet gerelateerd aan de gebruiker van de smartphone.

Daarnaast gebruiken we optische 3D en flexidome sensoren die de bezoekers tellen. Deze hardware heeft een accuraatheid van >98%.

Deze devices hebben 2 functies. Het tellen van de bezoekers en ijken van de scanners. We filteren aan de hand van samen te bespreken parameters de bewonersen desgewenst ook de werknemers uit de totalen.

In welke mate kunnen deze data gecombineerd worden met andere data?

Ons portaal heeft een open structuur. We kunnen via API eenvoudig andere data integreren en het portaal op maat van de klant aanpassen. Anderzijds kunnen we onze data ook via API doorsturen. Dit biedt onze klanten de mogelijkheid om deze te combineren met andere data in een eigen portaal.

Hoe betrouwbaar is deze data? 

De betrouwbaarheid kan gegarandeerd worden door:
- Het constant ijken en kalibreren van de metingen= wat wordt er geteld t.o.v. wat er effectief wordt waargenomen.
- Het controleren van de verhoudingen tussen het aantal gemeten personen t.o.v. hetaantal gemeten WIFI signalen.
- De metingen te vergelijken met andere telpunten en beschikbare data.

In welke mate kunnen de door u aangeleverde datasets als open data worden gepubliceerd?

Het mandaat om deze data te delen met derden ligt volledig bij jou. Alle data is volledig GDPR conform verworven. Dus ook voor publicatie indien gewenst, graag met bronvermelding.Wie er in het stadscentrum aanwezig is, weten we niet. Wel hoeveel er aanwezig zijn en hoelang ze verblijven enz…

Nog vragen?

Neem gerust contact met ons op via info@theretailfactory.be.
We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met jouw retailuitdagingen.