Steden en gemeenten.

Aan de hand van bezoekersdata je stad optimaliseren? Dat kan!

Met behulp van de nieuwste technologie en een gebruiksvriendelijk dataportaal ontdek je hoe de bezoekersstromen zich door jouw stad bewegen. Dankzij realtime metingen bieden we nauwkeurige bezoekersgegevens. Deze dataverzamelingen bieden nieuwe inzichten over het gedrag van je bezoekers. Vervolgens kun je aan de slag met de resultaten om je stad te optimaliseren.

Wil jij ook;

De performance van uw stad of gemeente in kaart brengen?

De bezoekersstromen en verblijfstijden in kaart brengen?

De impact van events meten en optimaliseren?

Het aandeel terugkerende bezoekers verhogen?

De mobiliteit in je commerciële centrum aanpakken?

En nog meer...?

Shoppingcenters
Shoppingcenters

Enkele van onze partnerships.

Hoe kunnen wij helpen.

Specifieke data voor steden biedt waardevolle inzichten in klantgedrag en voorkeuren, waardoor steden en gemeenten beter kunnen begrijpen hoe ze de winkelervaring, het assortiment en de marketingstrategieën kunnen optimaliseren.

Hoe kan bezoekersdata steden en gemeenten ondersteunen?

Door gebruik te maken van bezoekersdata kunnen steden en gemeenten hun commercieel centrum optimaliseren, mobiliteit verbeteren, marketinginspanningen optimaliseren, de succes ratio van een event meten, enz... .

Welke technologie wordt gehanteerd om deze data te verzamelen? 

We werken op basis van WIFI-signalen en dome tellers. De WIFI-signalen capteren we met scanners die we plaatsen bij netwerkpartners in de stad. We plaatsen deze scanners op locaties waar jullie wensen te meten.

De signalen die we capteren zijn anoniem en niet gerelateerd aan de gebruiker van de smartphone. Daarnaast gebruiken we optische dome sensoren die de bezoekers tellen. Deze devices hebben 2 functies. Het tellen van de bezoekers en ijken van de scanners via een dynamische en exclusieve manier.  We filteren aan de hand van samen te bespreken parameters de bewoners en desgewenst ook de werknemers uit de totalen.

In welke mate kunnen deze data gecombineerd worden met andere data?

Ons portaal heeft een open structuur. We kunnen via API eenvoudig andere data integreren en het portaal op maat van de klant aanpassen. Anderzijds kunnen we onze data ook via API doorsturen. Dit biedt onze klanten de mogelijkheid om deze te combineren met andere data in een eigen portaal.

Hoe betrouwbaar en accuraat is deze data? 

De betrouwbaarheid en accuraatheid kan gegarandeerd worden door:
- Het constant ijken en kalibreren van de metingen = wat wordt er geteld t.o.v. wat er effectief wordt waargenomen.
- Het controleren van de verhoudingen tussen het aantal gemeten personen t.o.v. het aantal gemeten WIFI signalen.
- De metingen te vergelijken met andere telpunten en beschikbare data.

In welke mate kunnen de door u aangeleverde datasets als open data worden gepubliceerd? 

Het mandaat om deze data te delen met derden ligt volledig bij jou. Alle data is volledig GDPR conform verworven. Dus ook voor publicatie indien gewenst, graag met bronvermelding. Wie er in het stadscentrum aanwezig is, weten we niet. Wel hoeveel er aanwezig zijn en hoelang ze verblijven enz.

Nog vragen?

Neem gerust contact met ons op via info@theretailfactory.be.
We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met jouw retailuitdagingen.