Onze expertise voor jouw bezoekersdata.

Het gedrag van jouw bezoekers

Van een klantenteller tot een diepgaande analyse van je bezoekers

Aan de hand van micro data en AI-extensies tellen en analyseren we het bezoekers en hun gedrag en brengen we deze in kaart, herkennen we patronen en meten we succes.
De in-store performance van jouw winkel of locatie

De instore analyse & performantie van je winkel, locatie of product

Wij volgen de bewegingen van jouw bezoekers in de winkel of op locatie. Met behulp van microdata en AI-extensies analyseren en brengen we de instore prestaties van jouw winkels of locaties in kaart.
Het aanleveren van micro en macro data

Micro en macro data inzichten

Wij bieden waardevolle inzichten, zowel op micro- als macroniveau, en dit van basis tot diepgaande analyses via ons in house ontwikkelde Dashboard en API mogelijkheden.
Nationale index

Nationale index bezoekers shoppingcenters

Benieuwd naar hoe jouw shoppingcenter presteert ten opzichte van de andere? De Nationale index wordt samengesteld met data van shoppingcenter over heel België, hierdoor brengen we de nationale trends nauwkeurig in kaart.
Advies en support leveren

Advies & support

Omdat het voor ons draait om het resultaat, bieden wij deskundig advies en ondersteuning op maat. Van Analyse naar training tot strategische ondersteuning met het doorvoeren van verandering binnen de organisatie. Ons ervaren team staat klaar om u te assisteren bij elke uitdaging.

Innovatie en precisie voor jouw Retail Succes.

Onze expertise in retailanalyse gaat verder dan alleen technologie.
Het is een belofte aan onze klanten om altijd voorop te lopen in innovatie, precisie en klantgerichtheid.

Door het verzamelen en analyseren van accurate microdata bieden we diepgaande inzichten en ontwikkelden we o.a. een nationale index voor benchmarking en vergelijkende analyses.
Onze expertise stelt ons in staat om op maat gemaakt advies en ondersteuning te bieden aan onze klanten, zodat zij optimaal kunnen profiteren van de verzamelde gegevens en hun strategieën kunnen verbeteren.

Ontdek hoe onze inzichten jouw bedrijf kunnen transformeren.

Van bezoekers tellen tot diepgaande locatie analyses.

We gebruiken geavanceerde technologieën zoals WiFi-scanners en optische 3D, dome en LPR sensoren om nauwkeurige gegevens te verzamelen.
Onze systemen zijn geavanceerd met innovatieve AI-algoritmen en bieden volledige API-integratie voor soepele connectiviteit met andere systemen.

Bezoekersprofilering en bezoekersgedrag

We bieden nauwkeurige bezoekersaantallen met realtime klanten tellingen, inclusief gedetailleerde analyses op minuutniveau. Daarnaast gebruiken we geavanceerde AI-extensies om de bezoeker en hun gedrag in kaart te brengen zoals o.a. het geslacht en groep detectie.

Van Verblijfstijden naar genderherkenning tot terugkeer frequentie

De Evolutie staat niet stil onze optische AI oplossingen bieden zoveel meer dan de oude analoge klantenteller en dit met een accuraatheid van 98%

Heatmap

We geven je een overzicht in de verspreiding en gedragingen van je bezoekers. Denk hierbij aan interactie of uitwisseling tussen verschillende meetpunten.

Prestaties van een zone, een winkel of een locatie

We analyseren de prestaties van een zone, een winkel of locatie door gedetailleerde bezoekersgegevens te verzamelen, waaronder o.a. verblijfsduur, terugkeerfrequentie, geslacht, groep detectie en druktebeelden in kaart worden gebracht

Wat we meten
Bovenaanzicht van mensen in een winkelcentrum

Capture rate

Hoeveel bezoekers er weldegelijk jouw shop betreden t.o.v. het aantal voorbijgangers.

Weer invloed

Hoe het gesteld is met de weergoden en dit gekoppeld aan je bezoekers- en passantengedragingen.

Vergelijking tussen periodes en plaatsen

Als je meerdere locaties beheert en deze met elkaar wilt vergelijken of wanneer je bepaalde zones wilt benchmarken doorheen de tijd.

Bezoekersfrequentie

Hoe vaak bezoekt een consument jouw locatie, shop of stad? Wij voorzien rapporten op week-maand-kwartaal- of jaarbasis. Zo krijg je meteen inzicht in vaste en sporadische bezoekers. Ook kun je het effect meten van marketingcampagnes en evenementen.

En veel meer...

We kunnen véél meer meten, vraag ons naar jouw specifieke noden.

Jouw bezoekers, jouw bezoekersdata.

Ontdek de plaats waar al jouw bezoekersgegevens worden gecentraliseerd. Met ons portaal heb je directe toegang tot jouw waardevolle inzichten.

98% nauwkeurig

Innovatieve hard- en software

Door gebruik te maken van innovatieve hard- en software verzamelen we permanent bepaalde signalen.
Deze ruwe data verwerken we daarna tot accurate data waarmee jij aan de slag kunt!

The retail factory portal

Real-time

Bekijk up-to-date informatie over bezoekersaantallen, verblijfstijden, piekuren en meer.

Privacy first

Alle data-verwerkingen en bewerkingen worden uitgevoerd volgens de geldende Europese GDPR-wetgeving.

Onze portal, jouw data

Ontworpen met jouw behoeften in gedachten, stelt ons portaal jou in staat om datagedreven beslissingen te nemen die de klantervaring verbeteren en jouw bedrijfsresultaten optimaliseren.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Het portaal van the retail factory

SUCCESS THROUGH VISITORS ANALYTICS.

Leer je bezoekers echt kennen en zie hoe slimme data-analyse je helpt om betere keuzes te maken en je zaak te laten groeien.

Success through visitors analytics