Ontdek onze expertise voor jouw groei.

Het gedrag van jouw bezoekers

Aan de hand van micro data en AI-extensies tellen en analyseren we het bezoekers gedrag en brengen we deze in kaart, herkennen we patronen en verbeteren we de gebruikerservaring aanzienlijk.

De in-store performance van jouw winkel of locatie

Wij volgen de bewegingen van jouw bezoekers in de winkel of op locatie. Met behulp van microdata en AI-extensies analyseren en brengen we de instore prestaties van jouw winkels of locaties in kaart.

Aanleveren van micro en macro data

Wij bieden waardevolle inzichten, zowel op micro- als macroniveau, en dit van basis tot diepgaande analyses.

Nationale index

Benieuwd naar hoe jouw shoppingcenter presteert ten opzichte van de andere? De Nationale index wordt samengesteld met data van shoppingcenter over heel België, hierdoor brengen we de nationale trends nauwkeurig in kaart.

Advies & support

Omdat het voor ons draait om het resultaat, bieden wij deskundig advies en ondersteuning op maat. Van Analyse naar training tot strategische ondersteuning met het doorvoeren van verandering binnen de organisatie. Ons ervaren team staat klaar om u te assisteren bij elke uitdaging.

Innovatie en precisie voor jouw succes.

Onze expertise in retailanalyse gaat verder dan alleen technologie.
Het is een belofte aan onze klanten om altijd voorop te lopen in innovatie, precisie en klantgerichtheid.

Door het verzamelen en analyseren van accurate microdata bieden we diepgaande inzichten en ontwikkelden we o.a. een nationale index voor benchmarking en vergelijkende analyses.
Onze expertise stelt ons in staat om op maat gemaakt advies en ondersteuning te bieden aan onze klanten, zodat zij optimaal kunnen profiteren van de verzamelde gegevens en hun strategieën kunnen verbeteren.

Ontdek hoe onze inzichten jouw bedrijf kunnen transformeren.

Ontdek onze expertise voor jouw groei.

Bezoekers gedrag in kaart brengen

Met AI-extensies analyseren we bezoekersgedrag, herkennen we patronen en verbeteren we de gebruikerservaring aanzienlijk.

Location performance in kaart brengen

We analyseren prestaties van winkels of locaties met o.a. AI-uitbreidingen.

Aanleveren van macro data

Wij bieden waardevolle inzichten, zowel op micro- als macroniveau, en dit van basis tot diepgaande analyses.

Nationale index

Onze nationale index is een statistische maatstaf die de algemene prestaties en trends van een bepaalde sector of markt binnen een land weerspiegelt.

Advice & support leveren

Wij bieden deskundig advies en ondersteuning op maat. Ons ervaren team staat klaar om u te assisteren bij elke uitdaging.

Wat we meten.

We gebruiken geavanceerde technologieën zoals WiFi-scanners en optische 3D, dome en LPR sensoren om nauwkeurige gegevens te verzamelen.
Onze systemen zijn geavanceerd met innovatieve AI-algoritmen en bieden volledige API-integratie voor soepele connectiviteit met andere systemen.

Bezoekers en hun gedrag

We bieden nauwkeurige bezoekersaantallen met realtime klanten tellingen, inclusief gedetailleerde analyses op minuutniveau. Daarnaast gebruiken we geavanceerde AI-extensies om de bezoeker en hun gedrag in kaart te brengen zoals o.a. het geslacht en groep detectie.

Verblijfstijd

Gemiddelde tijd dat bezoekers in je locatie, stad of shop verblijven, precieze tijdverdeling en piekmomenten.

Heatmap

We geven je een overzicht in de verspreiding en gedragingen van je bezoekers. Denk hierbij aan interactie of uitwisseling tussen verschillende meetpunten.

Prestaties van een zone, een winkel of een locatie

We analyseren de prestaties van een zone, een winkel of locatie door gedetailleerde bezoekersgegevens te verzamelen, waaronder o.a. verblijfsduur, terugkeerfrequentie, geslacht, groep detectie en druktebeelden in kaart worden gebracht

Capture rate

Hoeveel bezoekers er weldegelijk jouw shop betreden t.o.v. het aantal voorbijgangers.

Weer invloed

Hoe het gesteld is met de weergoden en dit gekoppeld aan je bezoekers- en passantengedragingen.

Vergelijking tussen periodes en plaatsen

Als je meerdere locaties beheert en deze met elkaar wilt vergelijken of wanneer je bepaalde zones wilt benchmarken doorheen de tijd.

Bezoekersfrequentie

Hoe vaak bezoekt een consument jouw locatie, shop of stad? Wij voorzien rapporten op week-maand-kwartaal- of jaarbasis. Zo krijg je meteen inzicht in vaste en sporadische bezoekers. Ook kun je het effect meten van marketingcampagnes en evenementen.

En veel meer...

We kunnen véél meer meten, vraag ons naar jouw specifieke noden.

Jouw klanten, jouw data.

Ontdek de plaats waar al jouw bezoekersgegevens worden gecentraliseerd. Met ons portaal heb je directe toegang tot jouw waardevolle inzichten.

98% nauwkeurig

Innovatieve hard- en software

Door gebruik te maken van innovatieve hard- en software verzamelen we permanent bepaalde signalen.
Deze ruwe data verwerken we daarna tot accurate data waarmee jij aan de slag kunt!

Real-time

Bekijk up-to-date informatie over bezoekersaantallen, verblijfstijden, piekuren en meer.

Privacy first

Alle data-verwerkingen en bewerkingen worden uitgevoerd volgens de geldende Europese GDPR-wetgeving.

Onze portal, jouw data

Ontworpen met jouw behoeften in gedachten, stelt ons portaal jou in staat om datagedreven beslissingen te nemen die de klantervaring verbeteren en jouw bedrijfsresultaten optimaliseren.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

SUCCESS THROUGH VISITORS ANALYTICS.

Leer je bezoekers echt kennen en zie hoe slimme data-analyse je helpt om betere keuzes te maken en je zaak te laten groeien.